Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Om Joma GP

Joma Grafisk Produktion är ett tryckeri som erbjuder alla typer av lösningar för att din tryckta kommunikation ska nå ut med optimerat resultat. Produktionsanläggningen i Ljungby har 20 medarbetare och i hela Åtta.45-koncernen står mer än 180 st engagerade proffs på trycksaker till ditt förfogande. Gemensam drivkraft att ge dig högsta service och ta fram bästa möjliga lösningar till ditt budskap som du vill förmedla.

Bra läge

Vi ligger geografiskt bra till i Ljungby med vår ateljé, produktionsanläggning och vårt huvudkontor. Inom en radie av 20 mil når vi snabbt hela södra Sverige.

Vår historia

Vi startade tryckpressarna 1968 med dåtidens modernaste utrustning. Idén att ligga i teknikens framkant har följt oss under alla år och också idag är vår produktionsanläggning toppmodern. Genom vår långa erfarenhet kan vi även garantera hög grafisk kunskap bland våra medarbetare.

...och vår vision

Vi strävar efter att vara din självklara partner inom tryckt media och vi satsar hårt på att ständigt förbättra kvalitet och miljöhänsyn. Vi vill att du får de bästa produktions- och distributionslösningarna.

Varför Joma GP?

Vi lyssnar på dina behov och bryr oss.  Vi ger oss inte förrän vi hittar lösningar som gör dig nöjd. Genom vårt personliga engagemang och vår kompetens skapas förutsättningar för ett gott samarbete.


Vi sätter oss in i dina problem och förutsättningar
, så att resultatet blir som du tänkt dig från början.


Vi är lätta att få tag på
Vi anstränger oss för att vara så tillgängliga som möjligt.


Det är enkelt och smidigt att samarbeta med oss
. Behöver vi säga att vi är snabba med offerter och jobbar i ett högt tempo? Vi är också flexibla när förutsättningarna för ett jobb ändras.


Vi har lång erfarenhet och kompetens i tryckeribranschen
sedan många år. Vi vet att tuffa tidsplaner hör till vardagen och strävar alltid efter att hitta så konstruktiva och effektiva lösningar som möjligt.

Miljö

Joma är Svanenlicensierat och vi är kända för ett engagerat och framgångsrikt miljöarbete. Det är en naturlig del i vår verksamhet och syftar till att minska vårt och våra kunders ekologiska fotavtryck.

Vår produktion tillhör de minst miljöbelastande i branschen och vi uppfyller en rad miljökrav som främst avser tryckprocessen, papper och kemikalier. Förorenande och hälsoskadliga kemikalier har vi ersatt med bättre alternativ.

 Hemsida Svanen: www.svanen.nu

Åtta.45 Tryckeri

Vi ingår i Åtta.45 Tryckeri-koncernen. Med över 180 medarbetare till ditt förfogande kan vi erbjuda dig marknadens största utbud av tryckeriprodukter. För mer info se Åtta.45 Tryckeri:

 www.atta45.se

Joma GP ligger i Ljungby, centralt beläget i södra Sverige.

Vi är Svanenlicensierade och arbetar kontinuerligt med att skapa hållbara lösningar för oss och våra kunder.

Joma Grafisk Produktion AB


Besöksadress
Piskebovägen 6
341 31 Ljungby


Postadress
Box 71
341 22 Ljungby


Tel 0372-653 50

info@jomagp.se


Sitemap |  Cookies

Copyright © Jomagp