Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor?

Tryck

Vi hjälper dig med hela produktionskedjan – från prepress till efterbehandling. Vi arbetar med den allra senaste tekniken och har en modern maskinpark. Med våra digitalmaskiner kan vi till exempel erbjuda variabeltryck. Vi hjälper dig också med att lagerhålla och distribuera.

Prepress

Vi arbetar med ett digitalt flöde, vilket innebär att du redan på ett tidigt stadium kan få ett digitalt provtryck och göra ändringar innan produkten går i tryck. Prata med någon av våra säljare om du önskar provtryck på din produkt.

Offsettryck

Vi har Sveriges största kapacitet vad det gäller arkoffset! Här i Ljungby har vi en
toppmodern 8-färgs offset tryckpress från Komori. När den inte räcker till kan vi i koncernen lägga jobb i 2 st 70x100 Heidelberg-pressar och en Heidelberg XL 162 med storformatet 100x140.

Digitaltryck

Kvaliteten i vår HP Indigo är högsta tänkbara och är nästan omöjligt att skilja från offsettryck. Perfekt för mindre upplagor i olika format med möjlighet att personifiera.

Efterbehandling

Vi kan erbjuda de flesta former av efterbehandling såsom skärning, falsning, metallhäftning, limbindning, wire-O-bindning m.m.

Åtta.45 Tryckeri

Vi ingår i Åtta.45 Tryckeri-koncernen. Med över 180 medarbetare till ditt förfogande kan vi erbjuda dig marknadens största utbud av tryckeriprodukter. För mer info se Åtta.45 Tryckeri.

► www.atta45.se


OBS! Ska er trycksak adressprintas är det viktigt att det finns ett ljust fält för adressen och eventuell portokliché. Klichéer finns att hämta på postens hemsida:

 www.posten.se/c/info_klicheer.


På postens hemsida finns även mer information om hur man kan skicka brevsändningar, direktreklam, tidningar och beräkna porto för dessa utskick.

När din trycksak är klar för leverans sköter vi det. Vi kan packa din färdiga produkt i kartonger eller leverera plano på pall om ni själva vill sköta efterbehandlingen. Vi kan även sköta lager och distribution av era produkter om ni vill göra periodvis utskick eller trycka upp stora kvantiteter och sedan ta hem i omgångar.

Tryckeri med prepress, offset- och digitaltryck samt efterbehandling.

Storformat

Vi kan storformat – allt från affischer till mässmontrar med allt vad det innebär. 

Skyltar

Vi producerar skyltar i kartong, kanalplast eller forex. Vi kan även figurstansa efter ert önskemål.Ska det vara en en skylt som tål fukt eller en bild i stora upplagor på kartong så klarar vi av det.

Affischer

De mest vanliga formaten är 50x70 och 70x100cm men givetivis producerar vi efter önskemål.

Golvställ

Elipser, trappor, golvdekaler, kuber... ja det är bara fantasin som sätter gränser för vad man kan göra. Vi hjälper gärna till med skissförslag och ideér. Ring oss för mer information. Layoutmallar finns.

Diskställ

Diskställ är produkter som är perfekta för att skapa uppmärksamhet i butik.

Foldrar, broschyrer, varuprover är exempel på produkter man kan exponera i dessa.

Roll Up

Ett smidigt och lätthanterat alternativ för snabb exponering. Finns som standard i storlekarna 85x200 och 100x200cm. Vi kan även leverera andra format.

Pop Up och podiuimboxar

Perfekt för minimässan. Finns i tre olika varianter: Rak eller svängd med laminerade pappvåder samt en rak med textilduk. Kombineras oftast med en podiumbox för smidig och enkel transport.

Vepor

Vepor är ett sätt att tydligt föra fram sitt budskap i både inomhus- och utomhusmiljö. Kan produceras i väldigt stora format.

Mässmontrar

Behöver du hjälp med att ta fram och bygga er mässmonter så kan vi hjälpa dig med detta.

Vi kan erbjuda utprintat material i storformat.


 För mer information om storformat gå till: xponering.com

JPS web to print

Webbsystem som förenklar produktion, beställning och distribution av trycksaker.

Uppdatera upplagda trycksaker

Via en mallfunktion kan man lägga in trycksaker från visitkort till mer komplexa trycksaker som till exempel broschyrer i systemet. Valda delar i trycksaken kan göras redigerbart för kunden så att man inför varje nytryckning enkelt kan göra korrigeringar. Det gäller både text och bild.

Beställa

I JPS finns också en beställningsfunktion där man med några knapptryckningar enkelt och snabbt kan att beställa trycksaker och även annat marknadsmaterial som lagerhålls av Joma GP. Systemet lagrar beställningshistoriken så man i efterhand kan se vad man beställde, hur många exemplar och kostnaden.

Distribuera

Vill man göra ett utskick till sina kunder erbjuder systemet också möjligheten att koppla på en adressfil vid beställning av en trycksak så producerar, adresserar och distribuerar vi direkt utifrån beställningen via systemet.


Testa JPS genom att gå in på vår demosajt. Ring oss gärna så guidar vi dig genom systemet och visar hur du kan effektivisera hanteringen av ditt marknadsmaterial.

Inloggningssidan till vårt JPS web to print.

Joma Grafisk Produktion AB


Besöksadress
Piskebovägen 6
341 31 Ljungby


Postadress
Box 71
341 22 Ljungby


Tel 0372-653 50

info@jomagp.se


Sitemap |  Cookies

Copyright © Jomagp